Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ...ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Όταν το 2005 η Ελλάδα "άναυδη" ανακάλυπτε ή μάλλον μας παρουσίαζαν το "σκοτεινό" πορτραίτο του "ανθρώπου με τα 1000 πρόσωπα", "του φαντομά Βαβύλη", του "υπερ-πολυ-πράκτορα" του "κολλητού" του Χριστόδουλου, του, του, του....σε δεκάδες ώρες τηλεοπτικού χρόνου παρουσιάζονταν απίστευτα πράγματα. Στις αγωγές που κατάθεσε ο ίδιος ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βόλου ζητώντας 17 εκατομμύρια ευρώ από τα ΜΜΕ για συκοφαντική δυσφήμιση ανάμεσα στα άλλα παραθέτει και τα εξής βίντεο. Δείτε τα και κρίνετε μόνοι σας.

Ο κ. Γιώργος Τράγκας στις 19/02/2005 (κάντε κλίκ εδώ 1) και στις 21/02/2005 (κάντε κλίκ εδώ 2), μέσω του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΛΦΑ "αποκαλύπτει" στο πανελλήνιο ότι οδήγησε την Αστυνομία στη "γιάφκα" του Βαβύλη και μάλιστα στη "μυστική του γιάφκα" που την αποκάλεσε "κέντρο επεξεργασίας πληροφοριών" συμμετέχοντας μάλιστα ενεργά στην έρευνα στο σπίτι του και μεταδίδοντας εικόνες από την τηλεόραση μέσα από το ερευνώμενο σπίτι...(κατά το νόμο αυτό απαγορεύεται ρητά). Η εικόνα που έδωσε τότε στο πανελλήνιο ήταν ότι το σπίτι, "άνδρο" το αποκάλεσε ο Ν.Χατζηνικολάου, ήταν κρησφύγετο κακοποιών. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο σπίτι δεν βρέθηκε απολύτως τίποτε που να οδήγησε την Δικαιοσύνη στον εντοπισμό κάποιας αξιόποινης πράξης, το δε "λεφούσι των αποτυπωμάτων" που κατά τον κ. Τράγκα θα έκανε την Εκκλησία να κάνει το σταυρό της...οδήγησε στην αθώωση ήδη από το πρωτόδικο δικαστήριο ΟΛΩΝ όσων τα αποτυπώματα βρέθηκαν εκεί και ήταν 7 άτομα!!! (συγγενείς πρώτου βαθμού και 3 φίλοι). 4 χρόνια μετά ο ίδιος ο κ. Τράγκας αλλάζει τελείως αυτά που έλεγε τότε και ακούστε τι λέει στην εκπομπή του Κ.Βαξεβάνη "Το Κουτί της Πανδώρας" στις 10/02/2009 (κάντε κλίκ εδώ 3)
Ξαφνικά λοιπόν "η...συστοιχία των 6-7 υπολογιστών του 2005 γίνεται μια ξεκολλημένη έδρα από 1 υπολογιστή, το κέντρο επεξεργασίας πληροφοριών και η μυστική γιάφκα μετατρέπονται σε χώρο που ζούσε ένας βαθύτατα θρησκευόμενος άνθρωπος!!! και τέλος ο κ.Τράγκας με την εμπειρία των 43 ετών δημοσιογραφίας παραδέχεται ότι "η δημοσιογραφία περιέχει και ανθρωποφαγικά στοιχεία"
Εκεί όμως που η μπουρδολογία και η παραπληροφόρηση ξεπερνάει κάθε όριο είναι στην συνομιλία μεταξύ του Χατζηνικολάου και του Μάκη στο κεντρικό δελτίο του ΑΛΦΑ στις 22/04/2005 ημέρα σύλληψης του Βαβύλη στην Ιταλία: (κάντε κλίκ εδώ 4) Ο Μάκης λοιπόν "πληροφορεί" το τηλεοπτικό κοινό ότι ο Βαβύλης έχει...μπατζανάκη το Νο.1 της Ισραηλινής Πρεσβείας στην Ουάσινγκτον και μάλιστα το "πραγματικό Νο.1 όχι τον Πρέσβη, (όπως λέει ο ίδιος) αλλά "αυτόν που παίζει καθοριστικό ρόλο και είναι ανάμεσα στην ΣΑΜΠΑΚ και την ΜΟΣΣΑΝΤ..." Απολαύστε την συνομιλία μεταξύ των δύο μεγαλο-δημοσιογράφων και ακούστε τι δήλωσε ο ίδιος ο Βαβύλης στην συνέντευξή του στον Σωτήρη Πολύζο (κάντε κλίκ εδώ 5), στην τηλεόραση T.R.T. και την εκπομπή του ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ για το ζήτημα αυτό: "ήμουν σε διάσταση με την τέως σύζυγό μου από το 2000. Το 2003 πήρα διαζύγιο. Η αδελφή της ΟΥΔΕΠΟΤΕ παντρεύτηκε κανέναν "αρχιπράκτορα" που ήταν το "πραγματικό Νο. 1" της Ισραηλινής Πρεσβείας στην Ουάσινγκτον. Η αδελφή της ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ και εξ όσων γνωρίζω εξακολουθεί να είναι ανύπαντρη!"
Εννοείται βέβαια πως "ο Δημοσιογράφος" , ο κ. Μάκης που έμεινε "άφωνος" όταν έμαθε για την "πλάτη του Βαβύλη", ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΥΣ...ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ, γιατί απλώς ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ!
Τώρα το τι παίχτηκε στην υπόθεση Βαβύλη ακούστε το από την κυρία Γιάννα Παπαδάκού μια από τις πιο έγκριτες δικαστικές συντάκτριες στην Ελλάδα και που σημειωτέον δεν ήταν καθόλου ήπια τότε μαζί του. Απλώς η γυναίκα είναι σοβαρή και λέει τα πράματα με τ' όνομά της. (κάντε κλίκ εδώ 6 για το βίντεο από την εκπομπή πάλι του Κ. Βαξεβάνη "Το Κουτί της Πανδώρας" στις 10/02/2005)
Αναρωτιόμαστε: Που ήταν το Ε.Σ.Ρ και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων;
Τα σχόλια δικά σας.
Για περισσότερα: "ΡΟΜΦΑΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου